Koningsdag in Broek in Waterland 

Koningsdag in Broek in Waterland

10.30 uur De optocht voor de kinderen start bij de nieuwe kleurrijke woningen op de Draai. Versier je fiets en jezelf zo mooi mogelijk om in een feestelijke optocht achter de voor deze gelegenheid speciaal versierde bak etsen aan te gaan naar het Kerkplein.

11.00 uur Na aankomst op het versierde Kerkplein zingen wij het Wilhelmus onder begeleiding van de fanfare Zuiderwoude. Aansluitend is er voor alle aanwezigen gratis koffie/thee of limonade met wat lekkers.

11.15 uur Vanaf nu is de Vrijmarkt aan het Havenrak en op het Kerkplein geopend; neem de spulletjes mee die je wilt verkopen, bereid een optreden voor, doe dat wat jij leuk vindt op de vrijmarkt of kom gewoon gezellig kijken.

11.30 uur Start van de jeugd- en spelactiviteiten; een spannend, gek circuit, knutselen, etc. en natuurlijk bakken we voor alle kinderen een en lekkere pannenkoek. Het terras blijft open met muziek en een drankje zolang het weer daartoe uitnodigt.

16.00 uur Gaan de deuren van Het Broeker Huis open met een Karaoke voor de kinderen, en om 19.30 uur begint een spetterend optreden van de band Jip & de Mannen!! Entree gratis

17.00 uur Barbecue voor iedereen die trek heeft in wat lekkers.

 

 


Kijk voor een overzicht van alle Waterlandse evenementen en activiteiten op onze evenementen website.

Bedrijvengids: Zien, Doen en beleven
Zien, Doen en beleven: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Evenementenkalender
Evenementenkalender
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam