Voor de 27e keer... 

Kleine Doeltjes Toernooi 

Kleine Doeltjes Toernooi

Op 1e Pinksterdag het inmiddels bekende en gezellige Kleine Doeltjes toernooi op de velden van VV Monnickendam op het Sportpark Markgouw.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er een maximaal aantal teams worden bepaald. In ieder geval is er plaats voor 24 heren, 4 40+ en 4 dames teams. Hiernaast is nog ruimte voor meer teams, maar dat hangt af van het aantal inschrijvingen. Dus, wees er snel bij!

Een team bestaat uit 4 veldspelers en een keeper. Een speler mag niet voor meerdere teams uitkomen. Tijdens dit toernooi zijn de zaalvoetbalspelregels van toepassing.

Voor 12.00 uur wordt er geen alcohol geschonken. Tijdens dit toernooi mogen op het sportpark geen zelf meegebrachte alcoholische dranken worden genuttigd.

Om deel te nemen aan dit toernooi is het niet noodzakelijk dat men lid is van de voetbal vereniging. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,-- per team te betalen op de dag zelf

Let op: Dit jaar gaat de inschrijving online via http://toernooien.struis.com/. Schriftelijke inschrijvingen worden niet meer verwerkt.

Bij vragen kan je contact opnemen met Ramon Out via ramon@vvmonnickendam.nl

Datum: 4 juni 2017
Aanvang: 09.00 uur
Locatie: Sportpark Markgouw
Entree: gratis

 


Kijk voor een overzicht van alle Waterlandse evenementen en activiteiten op onze evenementen website.

Bedrijvengids: Zien, Doen en beleven
Zien, Doen en beleven: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Evenementenkalender
Evenementenkalender
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam