Op 15 locaties in Broek! 

Broeker Huiskamerfestival 

Broeker Huiskamerfestival

Op 19 & 20 mei 2017 staat het pittoreske dorp Broek in Waterland voor de 4e keer volledig in het teken van theater. In de breedste zin van het woord. Van brassband tot ingetogen liedjes, van in-je-broek-piesen-van-lachen tot traantje-wegpinken-van-ontroering.

Het is vrijdagavond, tijd voor de gezelligste huiskamer van Nederland.
Na de super getalenteerde kids van de NKT Theaterschool, gaat het Huiskamerfestival vrijdagavond op de gevoelige, intieme toer in een mega knusse huiskamer op het mooie Kerkplein, het hart van Broek. Daar zal Voice-finaliste Jennie Lena in een akoestische sessie, met alleen een gitarist, laten horen wat de ware schoonheid van muziek is. Na de pauze kunnen de lachspieren aan het werk met carbaretduo Niet Schieten! Later op de avond is de Huiskamer een heerlijke loungeplek met DJ, om met een drankje de avond nog eens door te nemen. Thank God it’s Friday!

Zaterdagavond, dé befaamde huiskamerroutes.
Op de tweede avond wordt je vanaf de eerste seconde letterlijk weggeblazen door het Broken Brass Ensemble, waarna iedereen in groepjes door het dorp zal zwerven van voorstelling naar voorstelling. Van Van der Laan & Woe naar De Fransse Eijkel, van Ellen Dikker naar Thijs van de Meeberg en van Blonde Bizon en Das Band naar Gabbi Lieve en Ronald Snijders. Met 3 voorstellingen op1 avond wordt je theaterhonger hoe dan ook gestild. Zodat je aan het eind van de avond alleen nog maar wilt dansen. Op de onweerstaanbare klanken van The Beatnotes.

Voor meer informatie over kaartverkoop e.d. kunt u kijken op www.neeltjepater.nl.

Datum: 19 en 20 mei 2017
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: 15 huiskamers in Broek in Waterland
Entree: € 25,-- (per dag)

 


Kijk voor een overzicht van alle Waterlandse evenementen en activiteiten op onze evenementen website.

Bedrijvengids: Zien, Doen en beleven
Zien, Doen en beleven: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Evenementenkalender
Evenementenkalender
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam