Van 29 mei - 1 juni 2017 

Avondvierdaagse 

Avondvierdaagse

Pak je agenda en noteer alvast: van 29 mei t/m 1 juni 2017 wordt er weer een avond4daagse gelopen in Monnickendam.

Met ongeveer 500 deelnemers is de avondvierdaagse het grootste sportief/recreatief evenement in Waterland. Dit zal in 2015 van maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni plaatsvinden. Wandelen is een bewegingsactiviteit voor elke leeftijd, is laagdrempelig, en heeft een positieve invloed op eventuele bewegingsarmoede.

Na afloop ontvangen de deelnemers het fel begeerde avondvierdaagse kruisje, en dit jaar voor het eerst ook een diploma.

Dit jaar starten wij weer vanaf de locatie aan het Bernard Nieuwetijt College (Pierebaan 5) behalve op woensdag, want dan gaan wij ook dit jaar weer met de boot naar Marken en vertrekt iedereen (dus ook de alternatieve route die niet naar Marken gaat) vanaf de locatie bij de firma Leguit en Roos op het Prooyen 1 voor een mooie wandeltocht.

Nieuw is dit jaar de dinsdagroute voor de 10 kilometer lopers. Met de bus worden de lopers naar Ilpendam gebracht vanwaar zij terug lopen naar Monnickendam via Overleek en de Monnickmeer.

Heel blij zijn wij als Stichting Avond4daagse Monnickendam dat wij de mogelijkheid hebben om onze veelal jeugdige lopers door middel van nieuwe extra activiteiten te motiveren om aan dit actieve evenement deel te nemen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een wedstrijd element (prijsvraag) en het ophalen van wat lekkers na het behalen van de welverdiende medailles.

Kortom 4 ouderwetse gezellige avonden met verassende nieuwe elementen. Heeft u de datum al genoteerd? De voorverkoopdata zijn: 26 mei vanaf 18.00 uur en 27 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de Karmac bibliotheek (’t spil 19 Monnickendam).

Voor meer informatie kunt u mailen naar avond4daagse@live.nl

Datum: 29 mei - 1 juni 2017
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Monnickendam en omstreken
Entree: € 4,50 (excl. overtocht)

 


Kijk voor een overzicht van alle Waterlandse evenementen en activiteiten op onze evenementen website.

Bedrijvengids: Zien, Doen en beleven
Zien, Doen en beleven: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Evenementenkalender
Evenementenkalender
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam