Voor iedereen die van wandelen houdt 

Avondvierdaagse Broek in Waterland 

Avondvierdaagse Broek in Waterland

Van maandag 27 tot en met donderdag 30 juni (inhaaldag zaterdag 2 juli) wordt in Broek in Waterland de Avondvierdaagse georganiseerd.

Hebt u de inschrijving gemist dan is er nog een tweede kans. Deze is tot en met zaterdag 11 juni (daarna kunnen we geen medailles meer bestellen) in de winkel van Ploeger; bij Tatia Englebert, Westweer 1.

Bij aanmelding wordt gevraagd: naam, geboortedatum, de hoeveelste keer er wordt gelopen en welke afstand 5 of 10 km, ook is het handig als u uw wandelboekje(indien in uw bezit) inlevert. De 5 km. mag gelopen worden door iedereen van 4 jaar e.o. De 10 km door iedereen van 9 jaar e.o. Uiteraard kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen, zij kunnen zich individueel of in kleine groepjes aanmelden met vermelding van de verantwoordelijke volwassene. Leerlingen van groep 8 mogen zelfstandig lopen. Inschrijfgeld; € 6,00 voor alle deelnemers. Bij inschrijving te voldoen.

Meer informatie bij Tatia Englebert, 020 - 4033530.

Let op!!! Omdat er nieuwe medailles zijn is het erg belangrijk de hoeveelste keer u loopt goed door te geven. Ruilen kan helaas niet dit jaar! Veel wandelplezier.

Datum: 27 - 30 juni 2016
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: Parkeerterrein Nieuwland, Broek in Waterland
Entree: € 6,--

 


Kijk voor relevante adressen over varen, fietsen en wandelen op onze overzichtspagina.

Bedrijvengids: Varen, Fietsen en Wandelen
Varen, Fietsen en Wandelen: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Varen, Fietsen en Wandelen op de kaart
Varen, Fietsen en Wandelen op de kaart
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam