Zakelijk 

Zakelijk

De SPW ontwikkelt een omvangrijke databank voor Waterland, waarin gegevens van de ondernemers te vinden zijn, dus ook die van u. Als u deelnemer bent, is dat een uitgebreide informatieset. De SPW kent u, ze weet wat u wil en waar uw speerpunten liggen. Hierdoor kan de SPW zeer gericht inwoners en toeristen adviseren en hen dirigeren in de richting die het beste bij hun behoefte past. 

De algemene website voor promotie van Waterland is voor iedereen makkelijk te vinden en te gebruiken. De verwijziging naar uw website en bedrijf is helder en uitnodigend. Dit geldt ook voor de informatie die via andere kanalen dan de website wordt verstrekt: nieuwsbrief, (jaar)kalender, folders, advertenties, evenementenborden, affiches, etc.

Het Informatiepunt Waterland in Monnickendam is een vraagbaak en steunpunt voor iedereen die iets voor elkaar wil krijgen. De lijnen naar de gemeente Waterland zijn zeer kort (voor vergunningen, mogelijkheden, etc.) en er kan onmiddelijk gereageerd worden. We proberen ervoor te zorgen dat u 7 dagen per week bij het Informatiepunt Waterland terecht kunt, ook buiten het seizoen.

We beseffen dat de relatie tussen de activiteiten van de SPW en uw omzet(groei) nauwelijks te meten is. Maar het is evident dat iedereen, dus ook u, direcht of indirect baat heeft bij meer mensen in Waterland. Die er langer blijven, er vaker komen en er meer geld uitgeven.

Dus: u heeft de SPW nodig, de SPW heeft u nodig. Met geld, ideeën, samenwerking en inzet.

Over Waterland op de kaart
Over Waterland op de kaart
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam