Draagt u Waterland een warm hart toe? 

Word dan Vriend van Waterland! 

Word Vriend van Waterland!

Sinds april 2011 is aan het Zuideinde in Monnickendam het Informatiepunt Waterland geopend en sinds mei 2015 is er een tweede Informatiepunt aan de haven van Marken bijgekomen. Van daaruit doen we er alles aan om u als inwoner van Waterland zo goed mogelijk te informeren, evenementen te ondersteunen en 'ons' Waterland als bestemming op de kaart te zetten. Vindt u het ook zo fijn wonen in Waterland? En bent u er trots op dat u Waterlander bent? Wilt u ons dan steunen en 'Vriend van Waterland' worden?

Wat houdt het in?
Als 'Vriend van Waterland' draagt u Waterland een warm hart toe. Met uw bijdrage kunnen wij meer doen om het wonen in Waterland aangenamer en leuker te maken. Zo organiseren we jaarlijks een brocante-, streek- en cultuurmarkt en een kinderweekend, zijn we mede-organisator van het jaarlijkse klapstoelenconcert en de jaarlijkse kerststallenroute en dragen wij actief bij aan talloze initiatieven in onze gemeente, die ervoor zorgen dat Waterland op een positieve manier voor het voetlicht komt. In de toekomst willen we graag meer initiatieven ontplooien, die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de aantrekkelijkheid van Waterland voor haar inwoners. Initiatieven waarvoor we hopen op uw bijdrage.

Wat vragen we?
We vragen niet veel van u: voor slechts €10,- per jaar bent u al vriend. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u van ons een pakje prachtige ansichtkaarten van Waterland, waarmee u familie, vrienden en kennissen een unieke groet uit uw Waterland kunt brengen. Daarnaast houden wij u dan wekelijks via e-mail op de hoogte van alle Waterlandse evenementen.

Vriend worden?
Klik op onderstaande link en meldt u meteen aan als Vriend van Waterland.

Graag tot ziens,

Met Waterlandse groet,
Bestuur Stichting Promotie Waterland

Wordt u 'Vriend van Waterland?' U kunt zich hier aanmelden.

Over Waterland op de kaart
Over Waterland op de kaart
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam