Stichting Promotie Waterland is de ultieme intermediair 

B&B’s en hotels aangesloten bij SPW 

SPW voor accommodaties

Veel van de bezoekers die bij de Informatiepunten komen binnenwandelen zijn betoverd door de schoonheid van Waterland en een belangrijk deel daarvan wil graag een of meer dagen in Waterland overnachten. Vanaf de start hebben onze vrijwilligers zo goed als mogelijk geprobeerd om de toeleiding van die bezoekers naar de diverse overnachtingsadressen in goede banen te leiden. Na een intensieve campagne met informatieve bijeenkomsten zijn we er in geslaagd om  enkele passende dienstverleningspakketten voor deze ondernemers op te stellen. En het doet ons enorm deugd dat nagenoeg alle B&B’s en hotels in Waterland lid van Stichting Promotie Waterland (SPW) zijn geworden en van een dienstverleningspakket gebruik maken.

Als de ondernemer lid wordt van SPW krijgt hij de volledige aandacht die hij met zijn onderneming verdient. Buiten het zicht van de ondernemer is een team van in totaal 40 vrijwilligers 7 dagen per week in de weer om het belangrijke potentieel aan overnachtingsbezoekers, die niet via internet willen of kunnen boeken, kennis te laten maken met zijn onderneming. De gegevens van zijn onderneming en de beschikbaarheid worden continue actueel onderhouden. Jaarlijks is er een open overleg over de dienstverlening. Eisen, wensen, mogelijkheden kunnen dan worden uitgewisseld.

Met

  • de menselijke zorg voor het zo goed mogelijk toeleiden van klanten naar de onderneming,
  • de continue aandacht voor de onderneming en bedrijfsvoering,
  • de intensieve promotie op een centraal punt met hoge bezoekcijfers,
  • de informatievoorziening aan de ondernemer en
  • de regelmatige contacten, die een flexibele samenwerking mogelijk maken

onderscheidt SPW zich van andere instanties, die soortgelijke dienstverlening aanbieden. SPW is daarmee de ultieme intermediair tussen de klant die een overnachtingsadres zoekt en de overnachtingsondernemer die een klant zoekt.

Over Waterland op de kaart
Over Waterland op de kaart
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam