Romantisch overnachten 

Suitehotel | Restaurant Posthoorn 

Romantisch overnachten

Suitehotel Restaurant Posthoorn staat bekend als één van de meest stijlvolle en romantische plekjes van Noord-Holland, gelegen in het idyllische oude centrum van Monnickendam in Waterland. Dit boutique hotel is dan ook de perfecte plek voor een heerlijk verblijf en een ideale uitvalsbasis voor uw ontdekking van Waterland. 

Luxe, intimiteit en kwaliteit voeren hier de boventoon. Vier suites en 2 kamers stralen elk een unieke Waterlandse sfeer uit en zijn alle in de stijl van een bijzondere gast die in de ‘oude tijd’ bij de Posthoorn verbleef.

Voor zowel kamers met ontbijt als ook voor arrangementen met diner kunt u hier terecht. De Posthoorn behoort tot de culinaire hotspots van Noord-Holland.

Sinds 2008 is de Posthoorn vereerd met een ware Michelinster en het is wel duidelijk dat Chef de Cuisine Jeroen Bavelaar van zijn werk houdt. De chef bestuurt een klassiek Franse keuken maar met eigen interpretaties van gerechten en toevoeging van innovatieve elementen en ingrediënten uit de wereldkeuken.

 

Suitehotel | Restaurant Posthoorn
Noordeinde 43
1141 AG Monnickendam
Tel.: 0299 - 654598
Fax: 0299 - 654690
E-mail: info@posthoorn.eu
Website: www.posthoorn.eu

 


Kijk voor voor een totaaloverzicht van de overnachtingsmogelijkheden op onze overzichtspagina.

Bedrijvengids: Overnachten
Overnachten: Bedrijven, winkels, verenigingen en ondernemers
Overnachten op de kaart
Overnachten op de kaart
Het weer in Waterland
Weersverwachting
Monnickendam